Ezt mondják a közös munkáról, akik már megtiszteltek a bizalmukkal

Ági

"...laikusok számára is érthetően magyaráz"

„Szandi segített nekem lépésről lépésre egy fenntartható, teljes értékű növényi étrenden alapuló egészséges életmód kialakításában. A dietetika konzultációk során A-tól Z-ig mindent megbeszéltünk, ami a különböző ételcsoportokat, tápanyagokat illeti. Sőt, a konzultációs alkalmak után mindig kaptam tőle igényes handout-okat, amelyek tudományos alapozottsággal, de a magam fajta laikusok számára is érthető módon magyarázzák el, hogy mire jók az egyes makrotápanyagok. Emellett számos ínycsiklandó, egészséges teljes értékű receptet is kaptam Tőle. A szervezetem meghálálta a mindennapi egészséges szokásaimat, ezt pedig laboreredményem is igazolta, amely egyetlen optimális tartománytól eltérő értéket sem mutatott.”

Nóri

"...abszolút reflektált az életmódomra"

„Sokan használják marketing célból a komplex megközelítés kifejezést. Szandránál azonban ez a valóság. Segített a média által felkapott „superfoodok” és a valóság összeegyeztetésében, abszolút reflektált az életmódomra, nem csak egy tökéletes világba passzoló javaslatokat adott. Még az édesszájú bűnbeesési hajlamomra is kaptam elérhető segítséget.

Nagyon hasznosak voltak a konzultációink, azóta is tudom nagyjából tartani a Szandrával átbeszélteket! Nagyon alapos, rugalmas és csupamosoly :))”

Erika

"...személyiségével motiválni, biztatni is tud"

„24 éve vegetáriánus vagyok, 2 éve refluxos. A vegán életbe ráadásul éppen a várandósságom elején cseppentem bele. (allergia miatt) Ez nagyon ijesztő volt számomra, orvosok jól rám ijesztettek, hogy nem fogom tudni a megfelelő tápanyagokat biztosítani a babám számára.

Nagy szerencsémre, életem talán legérzékenyebb időszakában azt a kompetens szakembert találtam meg Szandrában, aki személyiségével motiválni, biztatni is tud. Mindent alaposan át szoktunk beszélni, minden kérdésemre konkrét megoldásokat kapok.

Gyakran receptekkel, általa készített ételfotókkal inspirál valami új recept vagy alapanyag kipróbálására. Meg azt is külön köszönöm, hogy a kiegészítőkre, laborokra is ránézel.

Abszolút hiteles, naprakész!”

Petra

"...nem le vagy éppen rá akar beszélni dolgokra"

„Gyulladásos bélbetegségben szenvedek. Abból az indíttatásból kerestem fel Szandit, hogy a gyógyszeres kezelések mellett a táplálkozásomat is helyre tegyük.

Ő első lépésként megkért, hogy küldjem el neki minden orvosi papíromat, amelyekből az első alkalomra tökéletesen felkészült. Ennek köszönhetően az első konzultáción már nem ment el az idő a bemutatkozással és a kórtörténet felderítésével, hanem alaposságának köszönhetően már megkezdődött a tanácsadás és már el is tudtam kezdeni az étkezések tökéletesítését.

Azért ezt a szót használom, mert semmiről nem tiltott le, hanem következetesen, apró lépésenként építette fel és mondta el, mivel tudnám az ételeket még jobban elkészíteni. Ez tetszik a legjobban a konzultációk alkalmával, hogy nem le vagy éppen rá akar beszélni dolgokra, hanem valójában a meglévő élethelyzethez próbáljuk igazítani/jobbá tenni az étrendet. Ezáltal pedig abszolút tarthatóak azok, amiket tanácsol, mindemellett abban is segít, hogy a megbeszélt ételeket, alapanyagokat hol tudom beszerezni.

Ami még számomra nagyon hasznos, hogy minden alkalom után küld egy összesítést arról, amiről beszéltünk, receptekkel, jó tanácsokkal kiegészítve. Csak ajánlani tudom, mind szakmailag, mind pedig emberileg, mert végtelenül kedves, lelkes és segítőkész.”

Eszter

"...diéta helyett egy tartható életmódhoz mutat utat"

„Az életmódváltás nehéz feladat, nekem is segítségre volt hozzá szükségem. Szandra lett az, aki elindított ezen az úton. Iránymutatásával egészségesen és tudatosan táplálkozom, melynek eredményeképpen, természetesen mozgással egybekötve, 3 hónap alatt 15kg-tól szabadultam meg. Ha elbizonytalanodom vagy kérdésem van, mindig rendelkezésemre áll. Köszönöm neki, hogy diéta helyett, ami eddig nekem mindig kudarcba fulladt, nem is nehezen tartható életmódhoz mutatott és mutat utat.”

Bogi

"...kompetens, rugalmas és empatikus"

„Az eredmények magukért beszélnek: 14 hét alatt mínusz 14 kiló, és még nincs vége. Szandi remek munkát végez; maximálisan kompetens, rugalmas és empatikus. Ajánlom mindenkinek, aki tenni szeretne az egészségéért és önmagáért. Szívderítő egyaránt testnek és léleknek.?”

Zsófi & Andris

"...rengeteg érthető összefoglalót kaptunk"

„Szandi nagyon kedvesen és élvezetesen magyaráz, minden kérdésünkre türelmesen válaszolt, rengeteg érthető összefoglalót kaptunk tőle.

Figyelt az egyedi élethelyzeteinkre: én inzulinrezisztenciával és terhességgel kapcsolatos speciális étrenddel kapcsolatban kaptam tőle sok segítséget, a férjem pedig 9 kilót fogyott a tanácsainak köszönhetően. Jó szívvel ajánlom!”

Jelentkezés konzultációra

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük a részleteket.

Helyszín

Dietetikai tanácsadás online vagy személyesen Győrben, Rosenheimben

Telefonszám

Magyar: 06 30 521 4623
Német: 0049 152 5 701 6250

Email

Szijártó Szandra a Longevity Project dietetikus partnere